2014. május 24., szombat

STREET FOOD SHOW és FŐZDEFESZT, most együtt



Június 7-én, 8-án és 9-én Budán, a Műegyetem előtti Duna-parton kell majd keresni az eseményt .Három év után ugyanis helyszínt vált a kézműves sörfogalmát megteremtő sörfesztivál. Ugyanakkor egy szokatlan fesztiválfúzió keretében összefog a mostanáig a Hold utcai piacon rendezett Street Food Show-val.

Pár évvel ezelőtt mind a két fesztivál arra esküdött fel, hogy helyrebillenti egy nálunk alábecsült gasztronómiai kategória ázsióját – a street foodét és a magyar kézműves sörét – mostanra azonban olyan divat lett mind a kettőből, hogy mindkét fesztivál kinőtte a gyerekszobáját. A Főzdefeszt ezúttal minden eddiginél több – 38 –magyar kézműves sörfőzdét vonultat fel a Street Food Show 21 ételstandja mellé, hogy a sörrajongók se maradjanak éhesek, valamint az utcánevők se maradjanak szomjasak ha megették a  hamburgerüket, fish and chipsüket, vagy pastájukat.

Külön színfoltot jelent a 9 food-truck: a frappánsan designolt járművekből árusító konyhák számítanak ma a legdivatosabb új vendéglátási irányzatnak – a Zing Burger food-truckjahétköznap például a Gozsdu udvarban csinál teltházat.


A fesztiválra a belépés ingyenes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése