2017. január 12., csütörtök

2017 JANUÁRI PROGRAMOK

2017. január 13-15-én Budán az Alle melletti sétányon vár minket az év első gasztronómiai fesztiválja a Forralt Bor Fesztivál, ahol a finoman fűszerezett forralt bor mellett tea, kávé, kakaó és forró csoki specialitásokkal várnak mindenkit.


A kínálatban szereplő hütte italok, grogok, puncsok és pálinkák mind azt a nemes célt szolgálják, hogy átmelegedjünk a hideg téli napokon.
Igazi téli étel- és italmámor várja azokat, akik meglátogatják a fesztivál standjait Újbudán.
...................................................................................................................................................................
Budapesten 24. alkalommal várja az ifjú házasodásra vágyó párokat az Esküvő Kiállítás és Vásár.2017. január 21-22-én a Groupama Aréna megtelik hófehér virágillatú és selymes pompával!
200 kiállító 50 kategóriábanA budapesti Esküvői Kiállításon a látogatók a legszélesebb körben gyűjthetnek információkat és a kiállítók hihetetlen választékkal jelennek meg a standjaikon.


Álomszép menyasszonyi ruhák, ékszerek, csokrok, dekorációk, meghívók, torták, cipők, fotók, ajándékok, sminkek, frizurák, vőlegény ruhák és egyéb látványos esküvői kellékek közül lehet kiválasztani az ízlésünknek megfelelőt.
A legnívósabb menyasszonyi ruhaszalonok mellett jelen lesznek az esküvőszervezéssel és rendezvény helyszínek biztosításával foglalkozó cégek.
....................................................................................................................................................................
Ludas Matyi a Fővárosi Nagycirkuszban januárban és márciusban Bővebben itt
...................................................................................................................................................................
SAUTANZ Sváb Disznótor Budakeszin  2o17 január  14 én tájékoztató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése