2016. október 3., hétfő

INDIAI VEGÁN GASZTROFESZTIVÁL



A rendezvényen résztvevők számos szakács bemutatóját tekinthetik meg és személyes kérdéseket tehetnek fel.

Megismerkedhetnek India különleges fűszereivel, azok használatával valamint az alapvető konyhatechnikai eljárásokkal. Terítékre kerülnek pl. a csatnik (édes-csípős szósz), a lepénykenyerek, sós csemegék, szabdzsik (zöldséges főételek), aromás italok, fűszeres rizsek, a mungóbab leves és az izgalmas édességek.

Időpont: 2016. október 9. Vasárnap, 11.00-17.00-ig
Helyszín: Bp. 1039 1. Bejárat: Lehel u. 15-17.
2. Bejárat: Attila u. 8.

Lélek Palotája

Tel: +36 30/978 3669
Ár: 1200Ft/felnőtt, 800Ft/nyugdíjas, diák. 14 év alatt ingyenes.

Vagy 3000Ft/belépő + korlátlan étel- és italfogyasztás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése